Loris Malaguzzi...

"Trabajar con los niños quiere decir tener que hacer las cuentas con pocas certezas y con muchas incertidumbres. Lo que nos salva es el buscar y no perder el lenguaje de la maravilla que perdura, en cambio, en los ojos y en la mente de los niños. Es necesario tener el coraje de producir obstinadamente proyectos y elecciones. Esto es competencia de la escuela y de la educación”.

martes, 3 de abril de 2007

Actividades y espectáculos para Niños en Valencia

Un riu de festa
del 1/1/2007 al 6/5/2007
Un espacio de juego y diversión diferente donde disfrutar de un montón de actividades (talleres, bailes, scalextric…); los domingos de 11 a 14 horas, en el tramo IV-V del viejo cauce del Turia, frente a la estación de autobuses.
A la lluna de València
del 1/1/2007 al 31/5/2007
En el Edificio de la Concejalía de Juventud y en los Centros Municipales de Juventud de “puedes realizar Talleres de Batuta, Baile latino, Teatro, Defensa personal, campeonatos de futbolín, Juegos de mesa. Infórmate de horarios y direcciones en la página web: www.alallunadevalencia.com
CENTRO MUNICIPAL DE JUVENTUD RUSSAFAPUERTO RICO, 42 - 46006 VALENCIATeléfono: 96.332.47.30Fax: 96.381.85.36e-mail : cmjrussafa@valencia.es
CERTAMEN JOVEN VALENCIA CREA "Valencia Crea"
del 7/2/2007 al 4/4/2007
El plazo de presentación de las obras será el 4 de abril según modalidades para más información consultar las bases, este Certamen esta compuesto por 15 disciplinas artísticas diferentes, para más información consultar las pags.webs:www.juventud-valencia.es y www.valencia.es.
CAMPAMENT DE PASQUA - SOT DE CHERA
Del 10 al 13 d’abril - Alberg "El Cerrao"
Xiques i xics !!, aprofitant que durant la pasqua tenim unes vacances llarguísimes, i que volem disfrutarles amb vosaltres, hem preparat un magnífic campament de quatre dies a l’alberg "El Cerrao". Està situat en el terme de Sot de Chera, a 72 Kms de València, en un bonic entorn junt al ríu Turia.
En aquest campament farem excursions i molts jocs, no hi haurà cap moment sense diversió. A més és una oportunitat per conéixer gent que l’interessen les mateixes coses que a tu.
Vinga, vine i apunta’t abans de que siga tard !!!!!!!! http://www.centroexcursionista.org/

TALLERS 2007
Centre Valencià de Cultura Mediterrània - La Beneficiència Calle Corona 36
46003 VALENCIA
Teléfono : 96.388.35.65
HORARI Dissabtes de 18 a 19 h Diumenges de: 10.30 h. a 11.30 h. i de 12 h. a 13 h
ABRIL

01/04/07
Tallerista: Antonietta Greco
Nom del taller: Juguem als IbersSinopsi
La comparación de los hábitos de los tiempos pasados con los actuales favorece la comprensión del presente entendiéndolo como un regalo del pasado. El arte sirve como medio idóneo para indagar, investigar y curiosear por otros tiempos.

7, 8, 14, 15, 21 i 22 /04/07
Tallerista: Grup Entorn
Nom del taller: Jocs amb bon aireSinopsi
Elaborem penells, cometes, molinets, paracaigudes i un fum de coses divertides per aprofitar les bones ratxes d'aire. Tots els jocs són participatius i s'adapten a tots els nivells.

28 i 29/04/07
Tallerista: Juanjo Tradicions
Nom del taller: Jocs Tradicionals ValenciansSinopsi
Sessions sobre els jocs tradicionals valencians, on aprendrem els jocs de carrer de tota la vida. Fins i tot ens fabricarem els nostres elements de joc, com el canut, i també dibuixarem els jocs del sambori, set i mig i el de traure xapes.
MAIG

5, 6, 12 i 13 /05/07
Tallerista: Juanjo Tradicions
Nom del taller: Jocs Tradicionals ValenciansSinopsi
Sessions sobre els jocs tradicionals valencians, on aprendrem els jocs de carrer de tota la vida. Fins i tot ens fabricarem els nostres elements de joc, com el canut, i també dibuixarem els jocs del sambori, set i mig i el de traure xapes.

19, 20, 26 i 27 /05/07
Tallerista: D´Arqueo
Nom del taller: L´Art de Parpalló
SinopsiConeixerem l'art prehistòric d'una manera fàcil i divertida des dels diferents punts de vista: arqueològic, antropològic i artístic. Visionarem un vídeo sobre l'art prehistòric i, per mitjà d'una exposició dialogada, compararem l'art actual i l'art paleolític.

Teatre Infantil 2007
2º Trimestre 2007: Abril, Maig, Juin
Teatre Infantil en el Centre Valencià de Cultura Mediterrània - La Beneficiència
Calle Corona, 36 46003 VALENCIA Teléfono : 96.388.35.65
Url : http://www.xarxamuseus.com
HORARI Dissabtes de 18 a 19 h Diumenges de: 10.30 h. a 11.30 h. i de 12 h. a 13 h
AFORO LIMITADO: 200 PERSONAS
1/04/07
Obra: Una història de la prehistòria
Grup: Producciones Goliard Sons
Director: Producciones Goliard Sons
Duració: 60 min.
Sinopsi:
Esta és una història fantàstica que narra i escenifica les proeses d’uns personatges del passat, present i futur que el destí ha unit amb una sola finalitat, el aconseguir mostrar-nos el meravellós món de la música i es màgics poders de la pintura des de els seus orígens, la prehistòria; uns personatges plens de somnis i il·lusions, i sobretot, amb ànsia per descobrir i aprendre de tot allò que els envolta.
07 i 08/04/07
Obra: Versos Roïns
Grup: AC Trotacuentos
Director: Eva Mª Sánchez
Duració: 60 min.
Sinopsi:
Arriba el fada Trotacuentos disposada a contar els seus alegres i entretinguts contes. Però s'ha creuat amb la bruixa Sofia se´ls ha esborrat de la memòria. Amb l'ajuda dels xiquets, la fada podrà recuperar la seua memòria i la bruixa vindrà a visitar-los.
14i 15/04/07
Obra: Cirkuseando
Grup: Alboroke Cirk
Director: Alboroke Cirk
Duració: 50 min.
Sinopsi:
Una escala, dos calaixos, un platet, molt d'enginy i tres artistes presenten este intens espectacle en clau d'humor que fusiona malabars, acrobàcia, monocicle... Amb les més diverses sensacions.

21 i 22/04/07
Obra: Paco Muñoz canta per als xiquets
Grup: Paco Muñoz
Director: Paco Muñoz
Duració: 60 min.
Sinopsi:
L´any 1983 als Vivers Municipals, d´una manera poc pensada, van començar els meus recitals de "Paco Muñoz per als xiquets". Amb Nacho Mañóa la guitarra, Mart amb la flauta i Elios amb l´acordió va començar esta història. He gravat un fum de cançons tradicionals i d´animació i els recitals per a xiquets són una realitat. Acompanyat pels meus músics, he fet ballar els xiquets i les xiquetes, les mares i els pares del nostre país, al llarg de tots estos anys. Als meus 68 anys, mentre el cos aguant i vosaltres em crideu estarem junts.
28 i 29/04/07
Obra: Història de Titella
Grup: Edu Borja
Director: Edu Borja
Duració: 60 min.
Sinopsi:
Un titellaire ens conta la història dels orígens i l´evolució dels titelles, mentre va traguent de la seua maleta nombrosos titelles de distints països, classes i grandàries que cobren vida a escena.
05 i 06/05/07
Obra: Baldufejant
Grup: Trompitxols
Director: Rosana Mira
Duració: 60 min.
Sinopsi:
De la mà de Polpet, un pallasso dolç i fresc, viatjarem per les emocions humanes, submergint-nos en un món on regna la poesia visual i musical. Tot això mitjançant la pantomima, la paraula, la música, la dança i els arts circenses.
12 i 13/05/07
Obra: La Banda en Marxa
Grup: Scura
Director: Joan Raga
Duració: 60 min.
Sinopsi:
Espectacle d´animació musical per a xiquets i xiquetes. La Banda en Marxa pretén ser una recopilació de jocs, cançons i experiències que La Banda del Drac ha recolli des de l´inici del seu camí l´any 2000. La Banda en Marxa és un concentrat vitamínic compost per les millors cançons, els elements d´animació i joc, dels altres tres anteriors espectacles de la Banda del Drac: Balleu, balleu...!, Monstres i La Festa del Rei, amb la frescor d´un espectacle acabat de produir, amb una estètica cridanera i amb elements imflables espectaculars, com un cargol gegant. Un reconstituent de primer ordre.

19 i 20/05/07
Obra: Un Memento
Grup: Circ Gran Fele
Director: Rafael Pla
Duració: 75 min.
Sinopsi:
Memento: del llatí mementet. Es diu de la mania que tenen dos pallassos (quasi sempre el senyor Pla i el senyor Pla), de dedicar cada 30 anys un moment a la memòria, i quedar quasi sempre penjats. Després de 30 anys, els germans Pla i Pla dediquen este espectacle a recordar les paròdies més divertides que han realitzat al llarg de la seua trajectòria.
26 i 27/05/07
Obra: Marià i Manoli
Grup: Titola Teatre
Director: Titola Teatre / Cirkunstancia
Duració: 50 min.
Sinopsi:
Quanta admiració cap entre dos persones? Doncs entre Marià i Manoli, més. Este amor és el que els porta a aconseguir superar-se i poder emular els grans artistes de circ, la dona barbuda, el marabarista de balons de futbol i fins i tot Judini, però, per a això, necessitaran la inestimable ajuda del públic.
02 i 03/06/07
Obra: La màgia es contagia
Grup: Màgic Cercle
Director: Francisco Martínez
Duració: 60 min.
Sinopsi:
Dos mags un poc bojos, Borís Kartof, de la llunyana Rússia i Paco de Benimaclet, arriben per a fer-te al·lucinar amb els seus numeros amb cordes, cartes, mocadors, mentalisme... I amb el sa propòsit de matar... de riure.

ESPECTACLES D’ACÍ I D’ALLÀ
Del 25 de març al 31 de maig
La Dama Duende, A Priori Producciones (Guadalajara).
EL ESCALANTE ACERCA EL TEATRO CLÁSICO A LOS MÁS PEQUEÑOS CON UNA VERSIÓN DE LA OBRA DE CALDERÓN LA DAMA DUENDE
Acercar los clásicos de la literatura universal fue el objetivo que se planteó tanto el Escalante como la compañía A Priori a la hora de programar y llevar a la escena esta gran comedia de Calderón de la Barca, creando un montaje que va destinado a todos los públicos desde los más niños a quienes les acompañan. “Porque nuestros clásicos son siempre apreciados por el público y más si se trata de un texto que es uno de nuestros clásicos más universales y conocidos, pretendiendo hacer de nuestra “Dama Duende” un entretenimiento tanto para el público que vaya a presenciarla como para los actores que la interpretan”.
Así, a partir del domingo 1 al 4 de abril, el Centre Teatral Escalante de la Diputación de Valencia dentro de su ciclo Teatre d’ací i d’allà ofrecerá siete representaciones de este montaje que ha recorrido la práctica totalidad de la geografía española
Esta versión, creada por MARTA TORRES con música de TUTI FERNÁNDEZ e interpretada por PILAR GÓMEZ, AMANDA RECACHA yRAÚL SANZ ha contado con una escenografía de PEPE MORENO, vestuario de ELENA REVUELTAe iluminación de JOSEBA GARCÍA siendo la dirección de la propia adaptadora Marta Torres.
El Ciclo Teatre d’ací i d’allà continuará tras las vacaciones de pascua, el 18 de abril con La Increíble Historia de Mollie Maloney con diversos espectáculos originarios de Donostia, Granada, Valladolid y por supuesto Valencia, que cuenta con la presencia de dos compañías: Anem Anant y Teatre dels Navegants que presentará Dibuixa’m un corder!, una aproximación a la historia y personajes de Saint-Exupery.
Este ciclo cumple un doble objetivo, por una parte de acercar distintas propuestas al publico valenciano y por otra de ofrecer a las compañías un marco en donde poder presentarse y confrontarse con el público valenciano notablemente experimentado en este tipo de teatro debido a la gran oferta existente en nuestro entorno.

Lugar, horari y preus
Diumenges de 16 a 18 hores.
Taquilla oberta a partir de les 16 hores.
Entrada única No Numerada: 4 €.
Coordinació semanal Grups: 3 €.
RESERVA TELEFÒNICA: 963.912.442 (fins 30 min. abans de la representació)
Calle Landerer, 5 bajo 46003 Valencia
Tel. 96 391 24 42 - Fax. 96 391 46 78
Programaciò
22 i 29 d’abril
La increíble història de Mollie Malone, Anem Anant Teatre (València).
6 de maig
La escuela vacía, La Tentación Producciones S.A. (Donosti).
13 de maig
Petit Cabaret, Laví e Bel (Granada).
20 de maig
Dibuixa’m un corder, Teatre dels Navegants (València).
27 de maig
Kaspar, Teloncillo (Valladolid).
ESPAI D’EXPOSICIONS
“Darrere del teló: el revés de la trama”.Maquetes interactives, trencaclosques, escenaris manipulables, cuadres, projeccions, i fins i tot, espills màgics,ajudaran al visitant a desvetllar tot allò que s’amaga Darrere del teló..
Permanentes

Proyecciones
L´hemisferic

Piscinas
Piscinas Municipales

Visita - Excursión Parque de Naturaleza "Fauna Ibérica
Accesos
Los accesos a Requena por autovía permiten llegar hasta esta monumental ciudad (situada a 64 kilómetros de Valencia), por la Autovía A-3 (Valencia- Madrid), en poco más de media hora. También se puede llegar hasta Requena por ferrocarril, que es mucho más lento, pero que es cómodo y puntual, y que deja al viajero a escasa distancia de la Avenida del Arrabal. Requena, a la vanguardia del turismo interior valenciano....
Información de interés
Tourist Info de Requena C/ García Montes, s/n. Tel/ fax: 96 2303851
Parque de Naturaleza "Fauna Ibérica". Tel: 96 2138076

Visita taller
de miércoles a domingo de 10,30 h. a 14 h.
Lugar:Poblado Ibero de La Bastida de Les Alcusses Moixent (Valencia)
La Xarxa de Museus de la Diputación de Valencia, a través del Museu de Prehistòria i de les Cultures de València ofrece estas visitas guiadas donde se puede conocer el yacimiento ibero y la reproducción exacta una vivienda ibérica.
Al mismo tiempo, la Diputación de Valencia ha organizado unos talleres dirigidos a los estudiantes de primaria y secundaria.
Reservas de plazas:Ayuntamiento de Moixent : tel. 96 229 5136
Visita urbana
Sube al Miguelete
Disfruta de las panorámicas que nos ofrece la visión de Valencia desde esta emblemática torre de la ciudad de Valencia que nos posibilita un fantástico mirador.Se trata de una escalera de caracol con 207 peldaños.

No hay comentarios: